Sometimes I Wonder If You're Thinking About Me Too...

Faaaan! Nu haar jag ju inte bloggat på nästan en vecka igen!!! Åhhh va jag är sämst! Var borta på jul och sen blev det bara inte av!

Men nu blir det iallafall ett litet inlägg :))

Aja, min jul var väll bra. Massa grymma presenter och god mat :D I övermorgon är det Nyårsafton (för de som inte har koll) och det blir väll kul det också :)

Idag var jag hos frisören och klippte lugg :) Det blev bra men jag är lite orolig för hur det kommer se ut imorgon när jag har tvättat håret :S

Har bara en bild så det får bli den, inte den vakraste man sett men iallfall inte så ful så jag dör av att lägga upp den :D Hahahaha


Pussar Och Kramar!
Fanny

NahNahNahNahNahNahNah

Dagens vill ha är ett par snygga byxor i skinnimitation från Bubbleroom.se

Som ni kanske har märkt har jag börjat med blogresponse :) Så undrar ni något är det bara att fråga! Inga frågor är dåliga frågor !


Dagens Vill Ha

Tänkte att jag skulle börja med något nytt här på bloggen. Ni förstår säkert vad "Dagens vill ha" betyder, jag lägger upp något fint (får se om det blir varje dag, man kan ju försöka?)

Och det allra första Dagens Vill Ha är en klänning från bloggerskan Tyras butik Stylebytyra.se (Den finns Här). Där hon säljer egen designade kläder, smycken m.m. Om du inte vart inne på hennes webbutik är det ett hett tips !

Men denna klänningen är grymt snygg och jag tänkte att den passade bra nu när det snart är jul och nyår. Den snygga halsringen som Tyra har på sig på bilden är faktiskt påväg hem till min bravlåda just nu! Snyggsnygg


Hoo Hoo Hoo! Xmas is here!


Jaaa! Snart är det jul! För att fixa lite julstämning här på bloggen får ni några juliga bilder !

Alla bilder är från WeHeartIt.com

NEEED a New Bag!

Jag behöver en ny väska!! Hittar inga fina i butikerna och känner att jag inte vill beställa från nätet om jag inte vet att det är en bra sida :/

Någon som har tips på något snyggt?Min favorit är den längst ner till vänster från modekungen.se Vilken är din favorit?

Bloggkeen tävling


Har du en blogg kan du vara med i Bloggkeens tävling där de lottar ut 25 st goodiebags! Bloggkeen.com är en sida där du kan följa de bloggar du gillar. Du slipper alltså gå in på varje blogg för att kolla om de har uppdaterat, du får allt på en sida! (Det är ungefär som bloglovin om ni vet vad det är)

Och medans du endå är där kan du ju följa min blogg :D

-

I'm Back! (I think..?)

AHHHH Inlägg! Som ni kanske förstått har jag tagit en liten paus från bloggen. Har tappat inspirationen lite och har inte riktigt något vettigt att skriva om.

Och nu har jag ju tappat nästan alla mina läsare :( Såg att det fortfarande är några som går in varje dag :)

Näää vi ska se om jag kan försöka börja blogga igen! Men då måste ni ju kommentera :D

Japp det var allt ! Från och med NU ska jag spruta ut inlägg (hoppas jag)

Ha det bäst!