If I Lay Here, Would You Lay With Me And Just Forget The World

Super trött efter ännu en dag i skolan. Men i morgon har vi Pedagogisk Förmiddag! Så jag börjar 12.30! Fii fan va skönt. Dock första gången jag någonsin haft pedagogisk förmiddag, typ alltid pedagogisk eftermiddag? :p

Annars har jag tränat innebandy de senaste dagarna. Börjat träna med 16-18 åringar två gånger i veckan nu och en med vanliga laget. Vissa är alltså 3 år äldre :s I bland känner man sig sämst :/

Idag har jag också bokat min moppe kurs tid! :) Nej! Jag har inte fyllt år en :( Det suger att fylla sent på året , man känner sig så liten , även om jag är 1.70 lång ;)

Dagens outfit med min snygga rosa soffa och Pingu i bakrunden ;)

Somtimes I Feel Like The Wold's On My Shoulders

Jepp nu var helgen slut och skola igen, blää. Och idag fick vi vårat schema! Efter en vecka :P Helt sjukt

Brukar inte titta på friidrott men kollade iallafall på 100m finalen i lördags. Tyckte det va sjukt roligt när Usain blev diskad! Alla va typ helt säkra på att han skulle vinna och betala as mycket pengar för att få se honom ta VM guld sen fick han inte ens springa! Hahah! :P

Liten snabb bild med dålig kvalite på myy clothes :P


Och när man har tråkigt i skolan kan det ibland se ut såhär...


Hailie's song - EminemThings Like These Only Happen In The Movies

Jippi! Helg! Första helgen sedan skolan började, känns jätte bra!

Vill tipsa om en film som jag såg idag, "Beastly" heter den. För er som inte sett den så är det som en modernare version av "Skönheten och Odjuret", med Alex Pettyfer och Vanessa Hudgens i huvudrollerna.
En riktigt bra film som rekomenderas!

Betyg: 4/5

Såg en till film idag, "Alpha and Omega". En tecknad film om två vargar, lite Romeo och Julia stuk på den. Den var också riktigt bra måste jag säga. Det är inget fel på att titta på tecknade filmer även om man är 15! ;)

Betyg: 3/5

Howie Day - She SaysTonight Will Be The Night That I Will Fall For You

Yeah nu ska jag nog sova om ett tag. Skola imorrn. Vi får hoppas att något kul händer. Annars blir jag ledsen :( Såå jobbigt när man har ny data för man har inga bilder!! Va bara tvungen att uttrycka min irritation!

Puss och Kram Sov Gott <3 / Fanny


Eminem ft. Kobe - Talkin' 2 myselfIt's Too Cold Outside For Angels To Fly

Håller på att fixa med bloggen nu :P Hoppas att det kommer bli bra! Under tiden får ni en bild och en låt

Ha det ! // Fanny

BearKiss <3Ed Sheeran - The A TeamFjärde Gången Gillt?

Fjärde bloggen uppe nu! Vi får se hur länge jag bloggar denna gången. Men nu har vi fått Mac's i skolan så vi får hoppas på att det blir bra!

Övrigt om mig:
Namn: Fanny Lundqvist
Ålder: (Snart) 15 år
Intressen: innebandy, gitarr ,trummor, mode, musik, foto m.m.

Första veckan i skolan nu! :/ Enda bra är att vi får leka med våra MacBooks hela tiden :) Kommer nog bli lite fler inlägg då ;)

Ha det bäst! // FannyRSS 2.0